- Multiply and Divide Decimals
- Home
- Decimal Multiplication
- Multiplication of a Decimal by a Whole Number
- Decimal Multiplication: Problem Type 1
- Decimal Multiplication: Problem Type 2
- Multiplication of a Decimal by a Power of Ten
- Multiplication of a Decimal by a Power of 0.1
- Multiplication of Decimals That Have a Product Less Than 0.1
- Word Problem With Multiplication of Decimal and Whole Number
- Word Problem With Multiplication of Two Decimals
- Word Problem With Multiple Decimal Operations: Problem type 1
- Whole Number Division With Decimal Answers
- Division of a Decimal by a Whole Number
- Division of a Decimal by a 1-digit Decimal
- Division of a Decimal by a 2-digit Decimal
- Division of a Decimal by a Power of Ten
- Division of a Decimal by a Power of 0.1
- Decimal Division With Rounding
- Word Problem With Division of a Decimal and a Whole Number
- Word Problem With Division of Two Decimals
- Word Problem With Multiple Decimal Operations: Problem Type 2
- Average of Two Numbers

- Exponents of Decimals
- Squaring Decimal Bases: Products Greater Than 0.1
- Exponents and Decimals: Products Less Than 0.1

- Selected Reading
- UPSC IAS Exams Notes
- Developer's Best Practices
- Questions and Answers
- Effective Resume Writing
- HR Interview Questions
- Computer Glossary
- Who is Who

# Word Problem With Division of Two Decimals Online Quiz

Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to **Word Problem With Division of Two Decimals**. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using **Show Answer** button. You can use **Next Quiz** button to check new set of questions in the quiz.

Q 1 - There are 2.54 centimeters in one inch. How many inches are there in 70.64 centimeters?

### Answer : B

### Explanation

**Step 1:**

Number of centimeters in one inch = 2.54

**Step 2:**

Number of inches in 70.64 cm = 70.64/2.54 = 27.8

Q 2 - Gilbert makes $8.95 an hour. He grossed $353.53 last week. How many hours did he work?

### Answer : D

### Explanation

**Step 1:**

Gross earnings = $353.53

Earnings per hour = $8.95

**Step 2:**

Number of hours worked = 353.53/8.95 = 39.5

Q 3 - What is the average number of miles per day Damien drove on a 1309.75-mile trip done in 6.5 days?

### Answer : C

### Explanation

**Step 1:**

Distance of the trip 1309.75miles

Number of days = 6.5

**Step 2:**

Distance travelled per day = 1309.75 / 6.5 = 201.5 miles

Q 4 - A bottle of medicine contains 32.76 ounces. I take 1.56 ounces each dose. How many doses are in the bottle?

### Answer : A

### Explanation

**Step 1:**

Total ounces of medicine = 32.76

ounces in one dose = 1.56

**Step 2:**

Number of doses of medicine = 32.76/1.56 = 21

Q 5 - School lunches cost $236.25 for 17.5 weeks. About how much would the lunches cost per week?

### Answer : D

### Explanation

**Step 1:**

Total cost of lunches = $236.25

Number of weeks = 17.5

**Step 2:**

Cost per lunch 236.25/17.5 = $13.50

Q 6 - Richards has 9.75 kg coffee. He wants 0.25 kg bags. How many bags does he need?

### Answer : B

### Explanation

**Step 1:**

Total weight of the coffee = 9.75 Kg

Weight of one bag = 0.25 Kg

**Step 2:**

Number of bags = 9.75/0.25 = 39

Q 7 - A school track team member ran for a total of 155.25 miles in practice over 57.5 days. About how many miles did he average per day?

### Answer : A

### Explanation

**Step 1:**

Total distance run over 57.5 days = 155.25 miles

**Step 2:**

Distance run in one day = 155.25/57.5 = 2.7 miles

Q 8 - Noah's car travels 277.35 miles the highway on one full tank. If his fuel tank holds 10.75 gallons, then how far can he travel on one gallon of gas?

### Answer : C

### Explanation

**Step 1:**

Distance travelled in 10.75 gallons = 277.35 miles

**Step 2:**

Distance travelled in one gallon = 277.35/10.75 = 25.8 miles

Q 9 - If Mary earns $275.63 for gardening. If she worked 22.5 hours this month, then how much did she earn per hour?

### Answer : B

### Explanation

**Step 1:**

Total earnings = $275.63

Number of hours worked = 22.5

**Step 2:**

Earnings per hour = 275.63/22.5 = $12.25

Q 10 - What was its average speed in miles per hour if a plane flew 2233.6 miles in 6.4 hours?

### Answer : D

### Explanation

**Step 1:**

Distance travelled in 6.4 hours = 2233.6 miles

**Step 2:**

Average speed = Distance travelled in one hour = 2233.6/6.4 = 349 miles per hour